LinkedIn

PROPOZICE

Vážení přátelé,

nedílnou součástí pozvánky na letošní 14. ročník sportovně společenského setkání OLTIS THREE BALLS CUP 2024, jež pro své obchodní partnery a přátele pořádá společnost OLTIS Group, a které se uskuteční ve dnech 5.–6. června 2024 opět v Olomouci a Vésce u Dolan, jsou i tyto „Propozice“, v nichž naleznete podrobné informace o detailech akce.

A nyní již k samotným propozicím. Podobně jako v minulých ročnících se v našem sportovním trojboji oceňují zajímavými cenami umístění na stupních vítězů v jednotlivých dílčích turnajích. Všichni účastníci daného turnaje získají na základě pořadí příslušné bodové ohodnocení, které se pak započítává do celkového umístění. Absolutním vítězem OLTIS THREE BALLS CUPu se stane účastník a účastnice s nejvyšším součtem bodů. Tuto skutečnost chceme zdůraznit zejména pro nehráče golfu a vyzvat je tak k účasti na golfovém turnaji ve Vésce. A to i přesto, že nejsou držiteli golfové licence. Mimo dobré zábavy a seznámení se se základy golfové hry mohou tito účastníci získat body do celkového pořadí za účast umístění v doplňkových golfových turnajích, které jsou určeny právě pro tyto účastníky. V praxi to znamená, že i golfový začátečník/začátečnice se může plnohodnotně zúčastnit klání o vítěze OLTIS THREE BALLS CUPu a má šanci jej vyhrát i celkově.

Pro držitele golfové licence jsme připravili turnaj na 18jamkovém mistrovském hřišti, který bude opět odstartován systémem cannon a bude zpestřen o vložené soutěže „Nearest to the pin“ a „Longest drive“.

Oficiálním dopravcem naší akce bude i letos společnost Auto Hlaváček Olomouc, prodejce vozů Škoda, VW, Audi a Kia, a bude se starat o dopravu účastníků na jednotlivá sportoviště.

                                                                                         Těšíme se na Vaši účast!

         

  1. Základní data „OLTIS THREE BALLS CUP 2024“

Sportovní klání zákazníků a přátel pořádajících firem se uskuteční v následujících sportovních odvětvích:

  • golfový turnaj „OLTIS Group Golf Cup“ a doplňkové soutěže
  • bowlingový turnaj jednotlivců „CID Bowling Cup“
  • tenisový turnaj čtyřher „JERID Tennis Cup“

 

Začátek akce:                                          čtvrtek 5. června 2024 v 10:00 hodin

Předpokládaný konec akce:                   pátek 6. června 2024 v 16:00 hodin

Svou účast potvrďte prosím do středy 29. května 2024 vyplněním registračního webového formuláře v tomto odkazu: https://www.oltis.cz/formulare/otbc-2024/.

 

  1. Golfový turnaj „OLTIS Group Golf Cup“

Ředitel turnaje: Štefan Mestický

Datum: 5. června 2024

Místo konání turnaje: Golf Resort Olomouc (www.golf-olomouc.cz), Dolany-Véska č. 89

Hřiště: 18jamkové mistrovské hřiště, 9jamkové veřejné hřiště, cvičné plochy.

Turnaje:                                     

  • „OLTIS Group Golf Cup“ (podmínkou účasti je přidělené HCP).

Pro nehráče golfu dle jejich volby a úrovně:

  • Turnaj na 9jamkovém veřejném hřišti
  • Miniturnaj v patování na cvičném greenu)*

)*– přihlášení si zvolí jen jeden z turnajů;
– v případě nenaplnění týmů v turnaji Texas Scramble můžou pořadatelé povolit účast v obou soutěžích

Vložené soutěže:                          

  • Nearest to the pin – Soutěž o nejpřesnější ránu bude vložena v rámci turnaje. Na určené tříparové jamce se bude soutěžit o to, kdo odpálí míč nejblíže jamce. Podmínkou je, aby míč dopadl na green. Oceňovat se budou hráči v mužské a ženské kategorii.
  • Longest drive – Soutěž o nejdelší odpal bude vložena v rámci turnaje. Na určené jamce se bude soutěžit o to, kdo odpálí nejdál (podmínkou je, aby míč dopadl na fairway). Oceňovat se budou hráči v mužské a ženské kategorii.

Prezence hráčů:

  • Od 8:30 hodin pro hráče na 18jamkovém hřišti (obdržíte score kartu + žeton na driving range).
  • Od 9:30 hodin pro nehráče golfu (účastníci si zvolí pouze jeden z turnajů).

Driving: Od 8:30 hodin po prezenci (obdržíte žeton na driving range).

  • Občerstvení: Během turnajů bude podáváno lehké občerstvení, nealkoholické nápoje, káva, čaj, pivo, rozlévané víno, po skončení turnaje bude podáván oběd.

Oficiální začátek turnajů:                

  • 10:00 hodin – OLTIS Group Golf Cup (start cannon)
  • 10:30 hodin – výuka golfu s trenéry – Golfová akademie pro  nehráče golfu (cca 1,5 hodiny)
  • 12:30 hodin – Turnaj na 9jamkovém veřejném hřišti (Texas Scramble)
  • 14:30 hodin – Miniturnaj v patování na cvičném greenu

Systém soutěže

OLTIS Group Golf Cup (mistrovské 18jamkové hřiště).

Jedná se o uzavřený turnaj na úpravu HCP. Hrací systém je „stableford netto“. Hraje se podle Pravidel golfu, Soutěžního řádu ČGF a místních pravidel (https://www.golfolomouc.cz/o-resortu/mistrovske-hriste).

Pořadí turnaje bude vyhlášeno ve třech kategoriích dle HCP, a to v kategorii GOLD (HCP 0 – 18,0) a v kategorii SILVER (HCP 18,1 – 36,0) a kategorii BRONZE (36,1 – 54,0). Budou také vyhodnoceny nejlepší ženy turnaje. Organizátoři turnaje si vymiňují možnost změnit rozmezí HCP u jednotlivých kategorií dle skutečného stavu přihlášených do 2 hodin před startem turnaje.

Podle počtu přihlášených účastníků budou tito rozděleni do flightů, a to pravděpodobně po 3(4) hráčích. Startuje se systémem cannon. Předpokládaná délka trvání turnaje je cca 4,5 – 5 hodin.                                        

Turnaj na 9jamkovém veřejném hřišti

Turnaj bude zahájen po absolvování výuky základů golfu v rámci Golfové akademie s profesionálními trenéry. Systém soutěže bude Texas Scramble.

Texas Scramble („Texas Skrembl“) – jedná se o zábavnou a nenáročnou soutěž. Podle počtu přihlášených pořadatel utvoří flighty o třech až pěti hráčích. Všichni hráči ve flightu odehrají svůj první míč z odpaliště. Poté se vybere nejlepší odehraný míč. Z tohoto místa členové flightu znovu odehrají každý svůj míč. Tento postup se opakuje až do vítězného zahrání do jamky.

Předpokládaná délka trvání turnaje včetně tréninku je cca 1,5 – 2 hodiny. Složení jednotlivých flightů bude vylosováno po prezenci.

Turnaj je určen pouze pro negolfisty, nikoliv pro současné či minulé držitele Zelených karet.

Miniturnaj v patování

Před zahájením turnaje se nehráčům bude věnovat trenér s krátkou instruktáží golfové hry. Poté se odehraje krátký miniturnaj v patování na cvičném greenu.

Turnaj je určen pouze pro negolfisty, nikoliv pro současné či minulé držitele Zelených karet.

Pořadatel si vyhrazuje v případě velkého počtu účastníků omezit účast negolfistů na pouze jeden z nabízených turnajů.

Oděv pro účast v turnajích: Sportovní kalhoty dlouhé či po kolena (POZOR: ne rifle!!), tričko s límečkem.

Obuv pro účast v turnajích: Speciální golfová či jiná sportovní s hladkou podrážkou (např. boty na tenis).

Golfové hole: Golfové hole budou nehráčům golfu zapůjčeny.

Doprava tam i zpět: Vlastní nebo organizovaná společností OG (je nutno uvést do přihlášky).

Předpokládaný konec turnaje: 15:30 hodin

Oběd: 15:30 – 16:30 hodin

Vyhlášení výsledků, ceny: Pořadí v každém golfovém turnaji bude obodováno různou bodovou hodnotou dle náročnosti absolvovaného turnaje. Tyto body budou započítány do pořadí o celkového vítěze OLTIS THREE BALLS CUP, což znamená, že i golfový začátečník má šanci vyhrát celkově OLTIS THREE BALLS CUP.

Vyhlášení výsledků všech tří golfových turnajů i soutěže žen proběhne bezprostředně po skončení turnaje v 16:30 hodin v prostorách golfového klubu Golf Resort Olomouc.

  1. Bowlingový turnaj jednotlivců „CID Bowling Cup“

Ředitel turnaje: Rostislav Vašek

Datum: 5. června 2024

Místo konání turnaje: BOWLAND Bowling Center Šantovka, (http://www.bowland-center.cz), 2. Patro Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc (obchodní centrum v blízkosti centra Olomouce). LOBSTER restaurant v areálu BOWLAND bowling centre Šantovka.

Oděv: Sportovní, neformální.

Prezence účastníků: 18:00 hodin

Oficiální začátek turnaje: 19:00 hodin

Systém soutěže: Všichni přihlášení účastníci odhází ve sledu za sebou jednu hru základního kola turnaje (1×10 hodů). O dalším postupovém klíči v kategorii mužů a žen a počtu her budete informování po skončení základního kola podle aktuálního časového plánu a definitivního počtu startujících. Pořadatelé si vyhrazují právo upravit systém turnaje v závislosti na počtu přihlášených účastníků.

Předpokládaný konec turnaje: 22:30 hodin

Vyhlášení výsledků, ceny: Po skončení bowlingového turnaje, cca v 23:00 hodin.

Pořadí v bowlingovém turnaji bude rovněž ohodnoceno body, které se započítají do celkového vyhodnocení OLTIS THREE BALLS CUP.

  1. Společenský večer

Po celou dobu trvání bowlingového turnaje, a také po něm, bude probíhat v prostorách LOBSTER restaurantu a BOWLAND bowling centre Olomouc neformální společenský večer. K tanci a poslechu bude k dispozici hudební doprovod.

Upozorňujeme, že prostory LOBSTER restaurantu i BOWLAND bowling center Šantovka jsou striktně nekuřácké. Kouření je povoleno pouze na terase restaurace.

Občerstvení: raut, nealko nápoje, káva, čaj, pivo, rozlévané víno.

Otevření rautu: 18:30 hodin

Předpokládaný konec: 1:00 – 2:00 hodin (dle nálady).

  1. Tenisový turnaj čtyřher „JERID Tennis Cup“

Ředitel turnaje: Miroslav Fukan

Datum: 6. června 2024

Místo konání turnaje: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc
www.omegasport.cz

Hřiště: Antukové otevřené tenisové kurty, popř. hala (nouzová mokrá varianta v případě nepříznivého počasí; povrch koberec, je nutné mít čisté halové tenisky).

Předpokládaný počet hráčů: 40 hráčů (20 párů)

Počet kurtů: 7 kurtů s postupným uvolňováním

Los turnaje: Účastníci tenisového turnaje se přihlásí jako jednotlivci, kteří budou rozděleni hlavním pořadatelem do dvou výkonnostních košů a následně bezprostředně před startem turnaje vylosováni do párů a jednotlivých skupin. Losování proběhne elektronicky.

Systém turnaje: Bude upřesněn podle počtu přihlášených s tím, že pořadatelé garantují účastníkům odehrání minimálně tří zápasů (zápas = set; systém No Add).

Předpoklad:

  • 5 skupin po 4 párech
  • v základních skupinách 6 zápasů ve skupině / 30 zápasů celkem
  • 5 vítězů skupin a 3 nejlepší z 2. místa postup do čtvrtfinále
  • 2 nepostupující z 2. místa do finále Soutěže útěchy
  • semifinále
  • finále (o 3. a 4. místo se nehraje; udělujeme 2x 3. místo)

Dle konečného počtu přihlášených si pořadatel vyhrazuje právo modifikovat systém turnaje.

Prezence hráčů: 8:30 – 9:00 hodin

Losování: 9:00 – 9:30 hodin

Oficiální začátek turnaje: 9:30 hodin

Doprava: Vlastní nebo organizovaná společností OG

Parkování: Parkování bude umožněno za závorou na parkovišti mezi Androvým stadionem a OMEGA sport centrem. Po příjezdu na parkoviště parkovací automat vydá parkovací lístek, která při odchodu vyměníte u organizátorů za bezplatný poukaz na výjezd

Šatny: Vzhledem k tomu, že turnaj je organizován ve velkém sportovním centru, obdrží účastník při prezenci čip do šatny a číslo skříňky. Po příchodu do šatny si tímto čipem otevře a následně uzavře skříňku, která je pro Vás připravena. Skříňky jsou označeny čísly. Po skončení turnaje čip opět odevzdáte organizátorům. Ztráta či neodevzdání čipu bude zpoplatněno.

Catering: bude probíhat v letní restauraci Aqua restaurant & bar v areálu centra

Předpokládaný konec turnaje: 15:30 hodin

Opuštění areálu: 16:00 hodin

Vyhlášení výsledků, ceny: 15: 30, Získané umístění v rámci tenisového turnaje bude ohodnoceno body, které se započítávají do celkového vyhodnocení OLTIS THREE BALLS Cupu.

Vyhlášení výsledků tenisového turnaje a současně také celkového pořadí OLTIS Three Balls Cupu 2024 proběhne bezprostředně po skončení turnaje v Aqua restaurant & bar

  1. Ceny

Vyhlašovat se budou vítězové jednotlivých turnajů a také celkové pořadí na základě výsledků ve všech třech turnajích dohromady (tenis, bowling, golf).

Nutným předpokladem k umístění v celkovém pořadí je tedy účast ve všech třech turnajích (tenis, bowling, golf).

Jsou připraveny hodnotné ceny pro umístěné na 1.–3. místě všech tří turnajů a také pro první tři v celkovém pořadí.

  1. Ubytování

Organizátoři Vám na základě Vašich požadavků zajistí ubytování dle nabídky uvedené v přihlášce.

Účastníkům akce nabízíme ubytování v hotelu Flora Olomouc**** v pokojích následujících kategorií:

Hotel Flora Olomouc, Krapkova 34, Olomouc

  • jednolůžkový pokoj „Comfort****“ cena: 1.400 CZK
  • jednolůžkový pokoj „Superior Plus****“ cena: 1.800 CZK
  • dvojlůžkový pokoj „Comfort****“ cena: 1.800 CZK
  • dvojlůžkový pokoj „Superior Plus****“ cena: 2.200 CZK

Cena je uvedena za pokoj a noc včetně bufetové snídaně, wifi na pokoji a DPH.

Ubytování si hradí účastníci OLTIS THREE BALLS CUP 2024 sami, rezervaci pokojů na Vaše jméno zajistí pořadatelé na základě přihlášky.

V případě storna po objednání Vám bude hotelem účtován stornopoplatek podle ubytovacích podmínek hotelu:

  • 19–7 dní před nástupem – 35 % z ceny objednaných služeb
  • 6 dní před nástupem – 50 % z ceny objednaných služeb
  • do 24 hodin před nástupem – 75 % z ceny objednaných služeb
  • v případě neodhlášení do 24 hodin před nástupem a nenastoupení účtuje hotel 100 % z objednaných služeb

V případě vyčerpání kontingentu pokojů v hotelu Flora si pořadatelé vymiňují možnost nabídnout hostům náhradní variantu s volnou kapacitou.

Objednávky ubytování budou realizovány v pořadí dle data příchodu přihlášek.

  1. Parkování

  • Hotel Flora Olomouc                       

Parkování na hotelovém parkovišti za elektronickou závorou – 100 Kč/noc/auto.

  • Golf Resort Olomouc

U areálu jsou 2 parkoviště s kapacitou 130 osobních automobilů.

  • BOWLAND Bowling centre            

V rámci budovy jsou k dispozici 3 parkovací plochy (P1, P2, P3) o kapacitě 1 000 osobních automobilů:

  • P1 a P2 jsou podzemní parkoviště otevřená od 6:45 – 00:30 hodin.
  • P3 je střešní parkoviště a je otevřeno nonstop.

Parkování je zdarma po dobu prvních 2 hodin. Při překročení této doby požádejte organizátory o vydání výjezdního lístku.

 

  • OMEGA centrum sportu a zdraví 

Parkování bude umožněno za závorou na parkovišti mezi Androvým stadionem (fotbalový stadion Sigmy Olomouc) a OMEGA sport centrem.

Po příjezdu na parkoviště parkovací automat vydá parkovací lístek, který při odchodu vyměníte u organizátorů za bezplatný poukaz na výjezd.

  1. Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů a poučení subjektu údajů

Subjekt údajů

Vyplněním a odesláním formuláře uděluji tímto společnosti OLTIS Group a. s., se sídlem Olomouc, Dr. Milady Horákové 1200/27a, IČ 26847281, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 2844, kontaktní e-mail: (dále jen „Správce“), souhlas se zpracováním mých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Osobní údaje, které budou zpracovány:

  • jméno a příjmení, tituly,
  • název společnosti,
  • funkce,
  • e-mailová adresa,
  • telefonický kontakt.

Účelem zpracování osobních údajů je:

  • vedení administrativní agendy související s organizováním odborných a/nebo společenských akcí,
  • zasílání pozvánek a jiných sdělení, jež souvisí s činností Správce, a to i týkajících se jiných subjektů, které se Správcem spolupracují (generální sponzoři, partneři, spoluorganizátoři akcí)
  • vložení a uchování těchto osobních údajů do elektronické databáze IS MARTKET vedené Správcem.

Doba zpracování osobních údajů je:

  • Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

Vyplněním a odesláním formuláře Správci, Subjekt údajů souhlasí se zpracováním osobních údajů a prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů)*, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé
a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

)* Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna
2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení”), informuje, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zasílání informací a pozvánek, případně obchodních nabídek k pořádaným akcím související s činností Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným než výše uvedeným třetím osobám,
  • Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat
    od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování,
    a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením,
  • Na akci OLTIS THREE BALLS CUP 2024, konající se v termínu 5.–6. června 2024, se budou pořizovat fotografické
    a video-záznamy, které firma OLTIS Group bude následně poskytovat účastníkům akce a také používat k marketingovým účelům,
  • Odesláním přihlášky a účastí souhlasíte se zveřejněním obrazového materiálu z této akce.

Věřím, že informace v těchto propozicích jsou dostačující a úplné. Velice se těšíme na naše setkání a přátelská sportovní klání. Detailní informace o těchto propozicích, tedy o všech soutěžích, o možnostech ubytování či dopravy naleznete ve webové i mobilní aplikaci Eventee. Přístup do ní máte přes přiložený QR kód, nebo díky tomuto odkazu: https://eventee.co/event/62182.

Případné dotazy, požadavky či přání volejte laskavě na tel. číslo paní Zuzany Novotné +420 731 620 480, nebo na e-mail .

Za organizační výbor

RNDr. Stanislav Koutný

ředitel marketingu OLTIS Group a.s.
a hlavní pořadatel OLTIS THREE BALLS CUP 2024

Účast potvrďte do 29. května 2024 vyplněním registračního formuláře https://www.oltis.cz/formulare/otbc-2024.