LinkedIn

11.04.2019

Letošní 5. ročník Dne české logistiky, jehož partnerem bude opět společnost OLTIS Group, se bude konat dne 11. dubna 2019 pod záštitou rektorky VŠE prof. Ing. Hany Machkové, CSc.
Místem konání bude VŠE v Praze.

Nedílnou součástí Dne české logistiky bude i doprovodný program, který zahrnuje exkluzivní prostor pro setkání vrcholových představitelů úspěšných českých i zahraničních firem aktivně zapojených do evropského a globálního dodavatelského řetězce a studentů VŠE a dalších zainteresovaných vysokých škol.

V rámci odborné části programu vystoupí např. zástupci logistiky ŠKODA Auto, GS1 Czech Republic, OLTIS Group (pan Vlastimil Kožej bude přednášet na téma „Nové technologie pro určování polohy kontejneru na terminálu“), ČSOB Leasing, ESA logistika, DACHSER, Savilles, Proman a dalších. Na úvodní přednáškovou část bude navazovat panelová diskuze na téma „Perspektivy a atraktivita profesní kariéry v moderním dodavatelském řetězci“.

Program Dne české logistiky je v současné době v přípravě. Podrobnější informace najdete blízké době na webu akce http://www.czech-logistics.eu