LinkedIn

18. – 21. 9. 2018

Ve dnech 18. – 21. září 2018 se v Berlíně konal dvanáctý ročník největšího evropského veletrhu dopravních technologií InnoTrans 2018. Tohoto veletrhu se již tradičně zúčastnily jako vystavovatelé i společnosti sdružené ve skupině OLTIS Group, jejichž společná expozice se nacházela v hale 4.1, stánek 311.

Účast na veletrhu byla pro nás velkým přínosem, jak po stránce obchodní, tak i odborné. Důkazem toho je množství schůzek, které naši zástupci absolvovali se stávajícími i potenciálními zákazníky, partnery z akademické sféry a mezinárodními organizacemi. Na naší expozici jsme absolvovali řadu jednání a představili jsme nejen novinky v našich produktech, ale prezentovali také nové trendy v oblasti informačních systémů pro dopravu a logistiku. Zajímavá jednání proběhla na téma spolupráce v projektech výzkumu a vývoje.

Během programu InnoTrans 2018 předala komisařka Violeta Bulc cenu „Shift2Rail Research & Innovation Award 2018“ pro kategorii „Digitalizace“ koordinátorovi projektu IT2Rail, na kterém se společnost OLTIS Group podílela jako jeden z 27 partnerů projektu.

Všem obchodním partnerům, kteří nás na stánku navštívili, děkujeme a těšíme se na další spolupráci!